De IVECO S-WAY bij jouw bedrijf?

IVECO komt graag langs om de nieuwe S-WAY te presenteren. Zo kun je het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel ervaren en een complete indruk krijgen van dit duurzame werkpaard. 

Dé droomtruck van elke chauffeur

De IVECO S-WAY is dé droomtruck van elke chauffeur: ontworpen naar hun wensen is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfort en geavanceerde technologieën. Het is je thuis weg van huis. De truck is 100% verbonden, waarmee een nieuw tijdperk aanbreekt op het gebied van wagenparkbeheer en connectiviteit aan boord.

Dankzij de geavanceerde connectiviteit hebben de chauffeurs altijd contact met hun fleetmanager, IVECO ondersteuningsspecialisten en het dealernetwerk. Zo ben je nooit alleen op pad!

Je thuis weg van huis

Het is dé droomtruck van elke chauffeur: ontworpen naar hun wensen is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfort en geavanceerde technologieën.

Lage TCO

De  IVECO S-WAY biedt een
winnende oplossing aan chauffeurs en eigenaars door zijn competitiviteit en zeer lage TCO (Total Cost of Ownership).

The Natural Way

IVECO S-WAY NP maximaliseert de voordelen van de meest milieuvriendelijke brandstof om zoveel mogelijk uitstoot  te beperken. 

De IVECO S-WAY in de kleuren van jouw bedrijf

In de media

Bij het opnieuw ontwerpen van de cabine heeft IVECO alle kansen benut om kostenbesparing en productiviteitswinsten te realiseren ten voordele van de winstgevendheid van de eigenaar. Voor logistieke operators die een ‘groen’ wagenpark willen runnen, blijft volgens IVECO de S-WAY Natural Power de enige LNG-truck met 460pk die een bereik heeft van maximaal 1.600 km voor langeafstandsmissies.

Transport Online

Met de introductie van de S-WAY als opvolger van de Stralis maakt IVECO in bijna alle opzichten een flinke sprong voorwaarts. Opvallend is het voornemen om ongeplande stilstand geheel uit te bannen. De eerste trucks zulln op z’n vroegst in oktober geleverd gaan worden.

After Sales Truck

Bij de S-WAY staat de glimlach niet meer in de grille, maar wel op gezicht van de eigenaar en zijn chauffeur. De mogelijkheden van de IVECO S-WAY doen op papier niet onder voor die van merken als Scania en Volvo.

TTM.NL Magazine

Chauffeurs ervaringen

Blogs

IVECO S-WAY IN STIJL

De eerste IVECO S-WAY’s rijden inmiddels op de Nederlandse en Europese wegen. Als ware blikvangers trekken zij de aandacht van vele chauffeurs. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven die de IVECO S-WAY al hebben besteld. Het bewijs dat een gefotoshopte afbeelding kan leiden tot een order.

Lees verder

Stimuleringsregeling voor LNG en bio-LNG geldig t/m 31 december 2021

Voor bedrijven die duurzaam willen ondernemen is er goed nieuws! De overstap naar een LNG-truck is een stuk aantrekkelijker geworden, dankzij de doorgevoerde stimuleringsregeling. 

Lees verder

IVECO S-WAY - Alle opties op een rijtje

De IVECO S-WAY is al veelvuldig gespot op de Nederlandse wegen. Veel transport-ondernemers hebben de nieuwe IVECO vrachtwagen inmiddels ook al besteld. In deze blog lees je alles over de bijna ontelbare mogelijkheden bij de IVECO S-WAY.

Lees verder

Kijkje in de nieuwe iveco s-way magirus

Iveco heeft met de nieuwe S-WAY de naam Magirus weer van stal gehaald. De truck, vooralsnog een concept, moet laten zien dat IVECO echt een truck toegespitst op de chauffeur kan maken.

Door: TTM

Lees verder

Dit is de nieuwe iveco s-way

Voor een enorm publiek van bijna 1400 man introduceerde Iveco dinsdagavond de opvolger van de Stralis. De geheel nieuwe S-way werd vanaf een leeg vel papier ontworpen.

Door: Truckstar

Lees verder

IVECO Lanceert nieuwe s-way

De IVECO S-WAY biedt een compleet pakket aan functies en services ontwikkeld met aandacht voor rijbeleving, duurzaamheid en een nieuw, uitgebreid niveau van connectiviteit gericht op het verlagen van de Total Cost of Ownership.

Door: Transport Online

Lees verder

 

IVECO Driver Academy

Na een aflevertraining bij de IVECO Driver Academy heb je alles in huis om het maximale uit jouw IVECO te halen. Je leert een veiliger, brandstofefficiënter en milieuvriendelijker rijgedrag aan, en bent in staat om optimaal gebruik te maken van alle producten en diensten van IVECO.

Alle aanwezige systemen leer je zo goed mogelijk benutten, dankzij goede gebruikers- en veiligheidsinstructies. Op een praktijkgerichte manier besteden de instructeurs aandacht aan wettelijke bepalingen, voertuigtechniek, ARBO, milieu en veiligheid.

De IVECO Aflevertraining telt mee voor de verplichte nascholing in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95). De IVECO Driver Academy verbetert jouw vakbekwaamheid en draagt bij tot het behalen van de nodige uren nascholing. Ook dát is service van IVECO en de betreffende dealer!

Commercial video IVECO S-WAY NP

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Leer de IVECO S-WAY écht kennen en vraag direct een bezoek aan van IVECO bij jouw bedrijf. Wij komen graag langs zodat alle medewerkers kennis kunnen maken met deze truck. Wil je een kennismakingsgesprek aanvragen, vraag stellen of offerte aanvragen? Ook daarvoor gebruik je dit formulier