BELEEF DE IVECO S-WAY 

 

November 2019 staat in het teken van de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen. Op verschillende locaties in Nederland presenteren wij onder het motto ‘I AM UNSTOPPABLE’ de geheel nieuwe IVECO S-WAY aan ondernemers en chauffeurs. 

Wij ontvangen je graag op de donderdag, vrijdag of zaterdag op locatie om een kijkje te nemen in de truck(s), rond te lopen bij een vestiging tot het maken van een proefrit met geladen trailer.  Chauffeurs zijn zaterdag samen met hun gezin, familie, vrienden en/of collega’s van harte welkom om het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel te ervaren. Meld je nu aan en ervaar de IVECO S-WAY!

Je thuis weg van huis

Het is dé droomtruck van elke chauffeur: ontworpen naar hun wensen is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfort en geavanceerde technologieën.

Lage TCO

De S-WAY biedt een
winnende oplossing aan chauffeurs en eigenaars door zijn competitiviteit en zeer lage TCO (Total Cost of Ownership).

The Natural Way

IVECO S-WAY NP maximaliseert de voordelen van de meest milieuvriendelijke brandstof om zoveel mogelijk uitstoot  te beperken. 

IVECO S-WAY in de Media

Bij het opnieuw ontwerpen van de cabine heeft IVECO alle kansen benut om kostenbesparing en productiviteitswinsten te realiseren ten voordele van de winstgevendheid van de eigenaar. Voor logistieke operators die een ‘groen’ wagenpark willen runnen, blijft volgend IVECO de S-WAY Natural Power de enige LNG-truck met 460pk die een bereik heeft van maximaal 1.600 km voor langeafstandsmissies.

Transport Online

Bij de S-WAY staat de glimlach niet meer in de grille, maar wel op gezicht van de eigenaar en zijn chauffeur. De mogelijkheden van de IVECO S-WAY doen op papier niet onder voor die van merken als Scania en Volvo.

TTM.NL Magazine

Met de introductie van de S-WAY als opvolger van de Stralis maakt IVECO in bijna alle opzichten een flinke sprong voorwaarts. Opvallend is het voornemen om ongeplande stilstand geheel uit te bannen. De eerste trucks zulln op z’n vroegst in oktober geleverd gaan worden.

After Sales Truck

RIDE & DRIVE DAGEN


Wij nodigen jou uit om kennis te maken met de IVECO S-WAY en onze dealervestigingen. Er valt voor iedereen van alles te zien en te beleven! Het IVECO feestje begint 7 november 2019 in Amsterdam en zal zich daarna verplaatsen naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo.


De zaterdag is speciaal voor chauffeurs, zodat zij ook hun familie en vrienden mee kunnen nemen. Al ben je uiteraard iedere dag welkom! Van een foodtruck, racebaan, bungee trampolines tot de demo-trucks, er valt van alles te zien en te beleven!

 

Bezoektijden

Donderdag: 14:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00 (Chauffeursdag)

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina om een proefrit te maken met de nieuwe IVECO S-WAY.


De IVECO Ride & Drive Dagen worden mede mogelijk gemaakt door:
Charles Feijts Groep, Cornelis Bedrijfswagens, DEBA Bedrijfswagens, IVECO Schouten, Kwakernaak Bedrijfswagens, Twisk Truck Service, VEEKRO Bedrijfswagens, Vika Bedrijfswagens
& IVECO NLS

Amsterdam – 7, 8 & 9 november

IVECO Schouten
Bolstoen 1
1046 AS  Amsterdam

Etten-Leur – 14, 15 & 16 november

DEBA Bedrijfswagens
Vossendaal 23
4877 AA Etten-Leur

Hoogeveen – 14, 15 & 16 november

Cornelis Bedrijfswagens
Stephensonstraat 19
7903 AS Hoogeveen

Tiel – 21, 22 & 23 november

IVECO Schouten
Marconistraat 20
4004 JM Tiel

Venlo – 28, 29 & 30 november

Charles Feijts Bedrijfswagens
Laurens Janszoon Costerstraat 53
5916 PR Venlo

MELD JE AAN VOOR HET RIDE&DRIVE EVENEMENT 

OF VRAAG MEER INFORMATIE OVER DE IVECO S-WAY AAN