Ervaar de IVECO S-WAY

 Welkom op de website van de meest besproken truck van Nederland, de IVECO S-WAY.  Een truck die ontworpen is om het leven van de chauffeur een stuk aangenamer te maken! Het design van de IVECO S-WAY is volledig herzien. Dit heeft geresulteerd in een truck die eruit ziet om van te watertanden, en ook nog eens buitengewone prestaties levert! 

Simpelweg de zuinigste en meest verantwoorde keuze als het gaat om duurzaam transport. ’UNSTOPPABLE dagen wij je uit en geven we je de kans om kennis te maken met de IVECO S-WAY.

 

Je thuis weg van huis

Het is dé droomtruck van elke chauffeur: ontworpen naar hun wensen is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfort en geavanceerde technologieën.

Lage TCO

De  IVECO S-WAY biedt een
winnende oplossing aan chauffeurs en eigenaars door zijn competitiviteit en zeer lage TCO (Total Cost of Ownership).

The Natural Way

IVECO S-WAY NP maximaliseert de voordelen van de meest milieuvriendelijke brandstof om zoveel mogelijk uitstoot  te beperken. 

Ride & Drive Dagen


In november 2019 was het voor iedereen mogelijk om kennis te maken met de IVECO S-WAY. Er viel voor iedereen van alles te zien en te beleven! Dit evenement is op 7 november 2019 in Amsterdam begonnen en heeft zich in de weken erna verplaatst naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo. Door op de link te klikken kun je de impressie bekijken.

De IVECO Ride & Drive Dagen werden mede mogelijk gemaakt door:
Charles Feijts Groep, Cornelis Bedrijfswagens, DEBA Bedrijfswagens, IVECO Schouten, Kwakernaak Bedrijfswagens, Twisk Truck Service, VEEKRO Bedrijfswagens, Vika Bedrijfswagens
& IVECO NLS

Kom in contact met IVECO!

 

Maak kennis met de iveco s-way

Krijg een korte uitleg over het voertuig

Look & feel iveco s-way

Middels onderstaand formulier kun je een proefrit, adviesgesprek of offerte aanvragen. Wij komen graag langs zodat alle medewerkers kennis kunnen maken met deze truck. Leer de IVECO S-WAY écht kennen en vraag direct een bezoek aan van IVECO bij jouw bedrijf.